Certificeringen

Een goede week begint niet zomaar: we streven naar hoge kwaliteit, in onze dienstverlening én in onze service. Daarom laten we ons tweemaal per jaar screenen door gecertificeerde instellingen. Wil je één of meerdere certificaten ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Onze certificeringen

ABU-lid

We voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de ABU en dragen hiermee het ABU-keurmerk. Wij bieden dan ook de zekerheid dat wij een betrouwbare partij zijn.

NEN 4400-1

We voldoen aan alle verplichtingen die voortvloeien uit het ter beschikking stellen van arbeid, waaronder een juiste, tijdige aangifte en afdracht van loonheffingen en omzetbelasting, en het correct administreren van werknemersdossiers en identiteitsdocumenten.

SNA-verklaring van registratie

Goodweek is in het bezit van een SNA-keurmerk: we voldoen aan onze verplichtingen uit arbeid, waaronder loonheffingen, omzetbelasting en loonbelasting. Hiervoor worden wij tweemaal per jaar geïnspecteerd door een geaccrediteerde inspectie-instelling. Klik hier om ons certificaat te bekijken.

VCU-certificering

We zijn VCU-certificering gecertificeerd: hiermee laten wij zien dat ons VG-beheersysteem op orde is, we op een correcte manier informatie opvragen bij onze klanten en we ervoor zorgen dat belangrijke informatie bij hen bekend is. Klik hier om ons certificaat te bekijken.

WKA-verklaring

We zijn in het bezit van een WKA-verklaring die elk kwartaal wordt vernieuwd. Hiermee verklaart de Belastingdienst dat we onze omzet- en loonbelasting hebben voldaan. Klik hier om deze verklaring te bekijken.

G-rekening

We beschikken over een g-rekening. Zo ben jij beschermd tegen de gevolgen van de WKA. 100% veilig en 0% risico. Ideaal! Klik hier om de bevestiging G-rekening overeenkomst te bekijken.