Jouw backoffice makkelijker dan ooit!

Goodweek is het resultaat van de laatste 20 jaar. We hebben de wereld van personeelsbemiddeling en backoffice door en door leren kennen. Uitzendbureaus from scratch opgebouwd tot succesvolle ondernemingen. Wetten en regels beproefd. En onderzoek gedaan naar software, prijzen en concurrenten in de markt. Onze conclusie: het kan anders en móet anders. De manier waarop we werken verandert razendsnel. Geautomatiseerde platformen schieten als paddestoelen uit de grond in de arbeidsmarkt. Toch blijft de flexbranche mensenwerk.

Goodweek staat voor ons voor persoonlijk contact, een schat aan ervaring en kennis, én het gevoel van vrijheid. Dit is de kern van een goede week. Voor jou en voor ons. Samen geven we iedereen een goede week. Van maandag t/m zondag.

Onze toekomst?

Good becomes even better. We hebben ons CRM-platform zo opgebouwd dat alles up-to-date blijft. We blijven continu investeren in ons systeem, onze diensten, onze klanten en onze eigen mensen. Juist die frisse blik op de markt maakt ons ultiem wendbaar.

Certificeringen 

Een goede week begint niet zomaar: we streven naar hoge kwaliteit, in onze dienstverlening én in onze service. Daarom laten we ons tweemaal per jaar screenen door gecertificeerde instellingen. Kijk hier voor onze certificeringen. 

5 redenen om met ons samen te werken

Uitgebreide marktkennis

We kennen de markt door en door. Net zoals onze klanten en hun medewerkers. Zo maken we de juiste vertaalslag naar praktische backoffice tools.

Allround ervaring

We weten waar we over praten en kennen als geen ander het spreekwoordelijke klappen van de zweep. We houden van ons werk: zo versterken we elkaar.

All-in-one software

Onze software is compleet en vriendelijk in de omgang. Welk doel jij ook wilt realiseren.

Zekerheid, gemak & vrijheid

We doen het als backoffice-specialist net even anders dan de rest van de markt. Van regels tot betalingen tot risico’s. Dit maakt het voor jou makkelijker om te doen waar jij goed in bent.

Samen ondernemen

Bij Goodweek doe je het nooit alleen. We komen bij je langs om te sparren en geven je tips & tricks. Samen bedenken we jouw beste strategie.

Heb je een vraag?

Lees de meestgestelde vragen in onze FAQ
of laat je terugbellen.